Byråpaket

Hem > Byråpaket

 
 
 
 

Lämna ditt nummer

så ringer vi upp dig för ett förutsättningslöst samtal

Boost

Kanske har du en utdaterad webb och vill att den ska kännas mer modern och tilltalande för din målgrupp? Få hjälp med att uppgradera och boosta din webb och/eller ditt digitala kommunikations- och marknadsföringsmaterial.


Exempel på innehåll: Uppstartsmöte, översyn av tonalitet, värderingar och målgrupps-anpassning, nya texter till webbsidan, fotografering med ett antal foton att använda fritt.

Pris: 750-950kr/h exkl moms.

Nystart

Har du startat företag? Grattis! Nu behöver du säkert en logotype, texter, bilder och en hemsida? Få hjälp med grafisk formgivning, texter och fotografering och kom igång med en målgruppsanpassad profil för ditt nystartade företag.


Exempel på innehåll: Uppstartsmöte, logotype, fotografering med ett antal olika foto att använda fritt, text om företaget och tjänsterna/produkterna.

Pris: 750-950kr/h exkl moms.

Bli social

Få koll på dina inlägg i sociala media med hjälp av tips, inspiration och enkel guide för text, innehåll, färger, bilder, film, hashtaggs och tonalitet. Allt baserat på ditt företags värderingar. 


Exempel på innehåll: Uppstartsmöte, bild- samt textstrategi, Förslag på texter och inlägg, hur, när och var de ska publiceras under en viss period, Årshjul och plan för inlägg under året, Egen bildportfölj på ett antal bilder vi tar, Rörligt material, intervjuer, manus, BTS, Utbildning i hantering av sociala media

Pris: 750-950 kr/h exkl moms.

Unika du

Få hjälp med att ta reda på vad som är unikt med ditt företag. Vi hjälper dig bygga ditt varumärke genom att hitta ditt uttryck, din story och ditt budskap samt i vilka kanaler du bör synas. Paketet innehåller en marknadsanalys, varumärkesstrategi och kommunikaionsstrategi.


Paketet innehåller: Uppstartsmöte 2 h, marknadsanalys och varumärkesstrategi.

Tillägg t ex: kommunikationsstrategi, kommunikationsplan, foto, film och texter.

Hållbar tillväxt

Vill du ställa om till att växa mer hållbart och ta ansvar för vår gemensamma planet? Vi kan hjälpa dig att identifiera ditt företags möjligheter att ställa om till en mer hållbar verksamhet. 


Paketet innehåller: Uppstartsmöte 2 h, uppföljande möten 3 h, identifiering via en hållbar affärsmodell, rapport med handlingsplan.

Tillägg t ex: Texter och bilder om företagets hållbarhetsengagemang, rörligt material som engagerar målgruppen.

Varumärkesutveckling

Har du ett företag, besöksmål, produkter eller en upplevelse som du vill ska få en energikick? Vi hjälper dig bygga ett attraktiv varumärke genom att hitta ditt uttryck, vilka paketerade lösningar du kan erbjuda för att driva försäljning, hitta din story, ditt budskap samt i vilka kanaler du bör synas. Paketet innehåller en marknadsanalys, varumärkesstrategi och kommunikaionsstrategi.


Paketet innehåller: Uppstartsmöte 2 h, marknadsanalys, utvecklingsmöjligheter och strategi.

Tillägg t ex: Kommmunikationsplan, foto, film och texter.

Föreläsning / workshop

Vill du inspirera dina medarbetare, kunder eller företagen på din destination? Vi kan skräddarsy föreläsningar, workshops, kick-offer och konferenser så att de passar ditt ändamål. Du kan anlita oss inom bland annat marknadsföring, kommunikation, fotografering, hållbarhet, paketering av upplevlser, värdskap, naturturism, grön hälsa och stresshantering. Vi har ett brett kontaktnät med många kunniga experter inom olika ämnen. Dem anlitar vi när våra kunskaper inte räcker till. Så tveka inte fråga oss om stort och smått. Vi kan arrangera hela din dag med föreläsning, workshops, teamaktiviteter och ett genomarbetat tema som löper som en röd tråd.


Lås oss växa

hållbart tillsammans

Attraherar ni rätt målgrupp? Inspireras målgruppen av er digitala marknadsföring? Behöver ni nå fler/nya kunder?


Vi är genuint intresserade av att få hjälpa er att växa hållbart och med tillförsikt.

unsplash